Rolsteigers

Bij het gebruik van rolsteigers is het vanuit het veiligheidsoogpunt uiteraard belangrijk dat de constructie deugdelijk is opgebouwd volgens de gebruikershandleiding en de staat van het materiaal in orde is. Dit kan jaarlijks objectief beoordeelt worden tijdens een keuring. Waarbij de diverse normen en wetten op dit gebied de leidraad zijn, dit zijn o.a. de NEN-EN 1004, NEN-EN 1298 en de Arbowet. Doordat de rolsteigers jaarlijks aan de hand van de voorgeschreven punten na worden gekeken zal de kans op gevaar en onveilige situaties geminimaliseerd worden.

Deze jaarlijkse veiligheidscheck van uw rolsteiger(s) kunnen wij voor u verzorgen. Na afloop van de keuring ontvangt u direct een bewijs van inspectie middels een inspectierapport, waarop alle benodigde informatie staat en eventuele adviezen staan. Indien een rolsteiger niet aan de regelgeving voldoet dan krijgt u een afkeurrapport waarop staat welke punten gebreken kennen zodat dit gerepareerd kan worden. Kleine reparaties kunnen wij voor u uitvoeren zodat u hier zich niet druk over hoeft te maken.

Bovendien werken wij onder andere nauw samen met ZARGES, A-merk op het gebied van aluminium klimmaterialen en speciale constructies voor het werken op hoogte. Dit zorgt ervoor dat wij u bovendien ook snel kunnen voorzien van vervangend materiaal en/of onderdelen indien dit uit de keuring nodig blijkt te zijn.

Neemt u gerust contact met ons op om onze mogelijkheden voor uw specifieke situatie van het keuren van uw draagbaar klimmateriaal te bespreken.