Ladders & trappen

De warenwet draagbaar klimmateriaal en de Nederlandse norm NEN 2484 schrijven voor om een visuele inspectie minimaal één keer per jaar uit te laten voeren door een deskundig persoon of instantie. Wij kunnen deze keuring voor u uitvoeren om ervoor te zorgen dat u uw personeel altijd met deugdelijk materiaal laat werken en zo het gevaar op letsel te minimaliseren.

Wij kijken de trap na aan de hand van een checklist en beoordelen dan of deze veilig is voor gebruik. U ontvangt direct een bewijs van inspectie middels een inspectierapport, waarop alle benodigde informatie staat en eventuele adviezen staan. Indien een trap niet aan de regelgeving voldoet dan krijgt u een afkeur rapport waarop staat welke punten gebreken kennen zodat dit gerepareerd kan worden. Kleine reparaties kunnen wij voor u uitvoeren zodat u hier zich niet druk over hoeft te maken.

Bovendien werken wij onder andere nauw samen met ZARGES, A-merk op het gebied van aluminium klimmaterialen en speciale constructies voor het werken op hoogte. Dit zorgt ervoor dat wij u bovendien ook snel kunnen voorzien van vervangend materiaal en/of onderdelen indien dit uit de keuring nodig blijkt te zijn.

Neemt u gerust contact met ons op om onze mogelijkheden voor uw specifieke situatie te bespreken